Jason Statham in Romania

Filmul The Mechanic mi-a stranit apetitul virtual pentru un soi de aratare care traieste pe Marte. Barbatul aparent dur, mereu eficient , vorbeste putin la volan, ridica chestia aia de pe toaleta- (chestie care pe barbatii de pe Pamant ii sperie), isi face sandwichuri singur iar merlucius-ul din frigider nu e cumparat de la market ci pescuit de el…….

Asa ca proptindu-ma de un ecler cu ciocolata am vizionat Transporter partea a treia. Nu fac recenzia filmului dar va spun ca este drama. Undeva pe la minutul 50 si ceva ajunge Jason Statham cu un Audi tunat si o fiica de prim-ministru ucrainian in Romania. Acu, saracu Jason n-are nicio vina ca frantuzul Olivier Megaton era pe metadona cand a cusut atele intamplarii.

Asadar – Jason opreste intr-o benzinarie infecta si ii da fetei 50 de euro sa plateasca plinul sau sa il mituiasca pe comerciant, n-am inteles prea bine………

Ucrainianca afectata de pastila colorata pe care-o halise si de radiatiile de la Cernobil (ca pare din generatia aia in care ma purta si pe mine mama cu fularu-n laringe prin oras) , intra in benzinarie si-i arunca pe tejghea banii unui rom care asculta muzica de catanie. Pun pariu ca regizoru nu-si face veacu prin Franta ca altfel stia dansu ca nu dai mai putin de 300 de euro unui tigan din Romania, dar ma rog….

Fata se sclifoseste inspre toaleta dar bratara ucigasa de pe labuta o avertizeaza ca nu se poate urina departe de masina, asa ca actiunea pisacioasa are loc intre rafturile pline de Chio Chips si vodca. Pai doar e Romania…….nu inteleg de ce au scos faza in care omul de dupa tejgea sare si o musca de gat ………….

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: